Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je vragen kunt hebben over ACANA. We hebben de meest gestelde vragen op een rij gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

overname van acana 

Waarom wordt Champion Petfoods onderdeel van Mars Petcare?

Champion Petfoods onderscheidt zich in de dierenvoedingsindustrie door sterke high premium merken met de beste ingrediënten, moderne keukens en verkooppunten in meer dan 90 landen. Mars Petcare gelooft dat deze sterke punten een aanvulling zijn op hun activiteiten. Mars Petcare is namelijk net als Champion Petfoods gepassioneerd over de gezondheid en voeding van huisdieren en brengt ook een grote deskundigheid over huisdieren mee. Mars doet al meer dan 50 jaar onderzoek naar de gezondheid van huisdieren en deelt doorbraken op gebieden als preventieve gezondheid. We hebben de bedoeling om de allerbeste voeding met de hoogwaardigste ingrediënten voor jouw huisdier(en) te blijven bereiden.

Wanneer wordt Champion Petfoods ‘officieel’ onderdeel van Mars Petcare?

Champion Petfoods blijft zelfstandig werken tot de deal rond is. Dit zal ergens in tot 2023 plaatsvinden.

Wat gebeurt er met de kwaliteit van de ingrediënten?

Een van de redenen waarom Mars Petcare Champion Petfoods overneemt is vanwege onze geliefde recepten en bereidingswijze. Onze honden- en kattenvoeding is onze kracht en de voeding blijven we bereiden in onze unieke keukens met dezelfde ingrediënten.

Blijft ACANA beschikbaar bij het verkoopppunt in de buurt?

Uiteraard is het aan het verkooppunt bij jou in de buurt om hierin een keuze te maken. Lokale verkooppunten zijn altijd belangrijk geweest voor Champion Petfoods en dit zal niet veranderen.