Het verschil van Nieuw-Zeeland

Ons Ziwi verhaal start bij de groene, vrije uitloop boerderijen en de blauwe, ongerepte Zuidelijke Oceaan van Nieuw-Zeeland. Ons thuis heeft een warm, gematigd klimaat wat ervoor zorgt dat we het hele jaar gebruik kunnen maken van dieren die genieten van veel ruimte en de buitenlucht.

We willen dat dit prachtige stukje van de wereld bewaard blijft voor toekomstige generaties. Daarom hebben we ervoor gekozen om alleen gebruik te maken van duurzame, lokale boerderijen die met liefde voor de dieren zorgen.

Wat dit betekent voor jouw huisdier? Het betekent de schoonste, puurste en meest natuurlijke ingrediënten ter wereld, zodat jouw huisdier een lang, gelukkig en gezond leven heeft.

Wat ons uniek maakt

ZIWI® kiest ervoor om alleen samen te werken met ethisch verantwoorde en duurzame boerderijen die voldoen aan de strikte normen van de Nieuw-Zeelandse overheid. We werken ook nauw samen met de regering van Nieuw-Zeeland om ervoor te zorgen dat we niet alleen voldoen aan alle wettelijke normen die vereist zijn voor verantwoorde landbouw, maar deze zelfs overtreffen.

Ons thuis, Nieuw-Zeeland, heeft een gematigd klimaat waardoor ZIWI het hele jaar door dieren kan gebruiken die vrij rondlopen en met gras worden gevoerd. Ons rundvlees, lam en wild zijn allemaal afkomstig van boerderijen met vrije uitloop zonder voerplaatsen, schuren of kooien. Deze natuurlijke voeding biedt superieure voedingsstoffen en onverzadigde vetzuren. 

We werken alleen samen met ethisch verantwoorde en duurzame boerderijen

Aangezien Nieuw-Zeeland een eiland is met strikte biosecurity, zijn er geen besmettelijke dierziekten zoals BSE (gekkekoeienziekte) of mond- en klauwzeer. Onze kleine, afgelegen locatie en onze strikte grensbeveiliging zorgen ervoor dat er in Nieuw-Zeeland een zeer laag risico is voor het oplopen van infectieziekten.

Al onze ingrediënten voor vlees en zeevruchten zijn afkomstig van gecertificeerde faciliteiten. Ons team voor kwaliteitscontrole werkt nauw samen met al onze leveranciers om ervoor te zorgen dat onze ingrediënten niet alleen aan onze strenge eisen voldoen, maar deze zelfs overtreffen. 

Onze vis wordt gevangen in de Zuidelijke Oceaan van Nieuw-Zeeland en wordt strikt beheerd door de regering van Nieuw-Zeeland om maximale duurzaamheid te garanderen. De visindustrie in Nieuw-Zeeland is benoemd tot de meest duurzame beheerde visserij ter wereld!

We zijn er trots op dat de eigenaren en medewerkers allemaal Nieuw-Zeelanders zijn. Onze voeding wordt bereid het prachtige, kleine kustplaatsje Mount Maunganui op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland.