Scoop Science

Honden en katten zijn er in verschillende soorten en maten met verschillende eetlust en smaak. Het kan daardoor best verwarrend zijn hoeveel je je huisdier moet geven en wat de dagelijkse kosten zijn.

Omdat ZIWI® eiwitrijk is en daardoor hoog in kilocalorieën, kost het een stuk minder per dag vergeleken met rauwe voeding en brokjes. 

Om verschillende soorten voeding en de dagelijkse kosten daarvan te vergelijken, adviseren we je naar de kilocalorieën per portie kijken.

Een schepje (57 g) van ZIWI® Peak lucht gedroogde voeding levert minimaal 318 kcal. Dezelfde hoeveelheid premium brokken levert 195kcal op (25% minder), hetzelfde portie gehydrateerd premium gevriesdroogd levert 99kcal (63% minder). Bekijk de voedingsaanbeveling op de verpakking, waar we aangeven hoe weinig voeding je moet geven bij welk gewicht. We bieden een gratis schepje aan in elke zak ZIWI® om het gemakkelijker te maken.

We raden je aan om langzaam over te stappen op een dieet als ZIWI® gedurende acht dagen, waarbij je geleidelijk ZIWI® toevoegt aan het huidige voer van je kat of hond.

Echt voedzaam

ZIWI® Peak is perfect voor alle rassen en levensfasen en kan als topper of als complete, uitgebalanceerde maaltijd worden gevoerd. Onze recepten bevatten veel voedingsstoffen, waar je hond en kat genoeg energie van krijgt.

Net als ons mensen is elk huisdier uniek. We raden je aan het gewicht van jouw huisdier in te gaten te houden en indien nodig de hoeveelheid voeding aan te passen. Als je niet zeker weet hoeveel je moet voeren, helpen we je graag. Neem gerust contact met ons op!

De voordelen van ZIWI® Peak

  1. Onze luchtgedroogde producten hebben een hoog aantal porties per verpakking en bieden echte waarde in elke verpakking ZIWI® Peak.
  2. Het zorgvuldige, tweeledige luchtdroogproces dat we gebruiken, creëert voeding met veel eiwitten en kilocalorieën, wat betekent dat je elke dag minder voedt in vergelijking met rauw en brokjes.
  3. Omdat ZIWI® Peak voor 95% verteerbaar is, voed je minder, met veel minder ontlasting tot gevolg.
  4. Ons ZIWI® Peak-recept heeft een hoog niveau van gemetaboliseerde energie met langzame afgifte, wat betekent dat jouw hond of kat zich langer voldaan en tevreden zal voelen.
  5. De maatschep van ZIWI® Peak en het gemak van rechtstreeks uit de zak voeren, maakt het gemakkelijk om toe te voegen als een topper, een trainingstraktatie of als een compleet dieet wanneer je op vakantie bent.
  6. ZIWI® Peak is goedkoper om te voeren dan rauw, gevriesdroogd of gedehydrateerd voedsel op dagelijkse basis.
  7. Onze luchtgedroogde producten zijn handiger om te voeren dan rauw, gevriesdroogd of gedehydrateerd voedsel, omdat je geen water hoeft toe te voegen of het hoeft te ontdooien.