Langzaam en zorgvuldig geluchtdroogd

Luchtdrogen is een techniek die al eeuwenlang wordt gebruikt om vlees op natuurlijke wijze te bewaren. Onze moderne methode blijft trouw aan deze ambachtelijke aanpak en zorgt ervoor dat kunstmatige conserveringsmiddelen, suikers of glycerines niet nodig zijn. Ons zorgvuldige, tweeledige proces maakt voeding dat net zo voedzaam en verteerbaar is als een volledig rauw dieet, maar dan veilig, schoon in gebruik en tot 21 maanden houdbaar. We weten zeker dat je hond of kat er dol op is! 

Zo worden onze producten bereidt

ZIWI® Peak wordt elke dag met de hand gemaakt in kleine batches in onze eigen keuken in Nieuw-Zeeland. Luchtdrogen is een methode die al eeuwenlang wordt gebruikt om vlees op natuurlijke wijze te bewaren. Ons luchtdroogproces maakt voedsel dat even voedzaam en verteerbaar is als een volledig rauw dieet.

Het tweestaps proces elimineert ook bacteriën, zoals e.coli, salmonella en listeria, terwijl het de natuurlijke voedingstoffen van onze ingrediënten beschermt. Als extra veiligheidsstap worden onze producten verplicht getest en alleen vrijgegeven voor verkoop na goedkeuring door de Nieuw-Zeelandse autoriteiten.

Het proces van luchtdrogen zorgt op een natuurlijke manier voor een lange houdbaarheid. Het eindresultaat is voeding dat even voedzaam en verteerbaar is als een volledig rauw dieet, maar veilig en schoon te hanteren. Voer gewoon, zonder gedoe, rechtstreeks uit de zak met de meegeleverde maatschep.