Onze ingrediënten

Honden en katten zijn carnivoren en gedijen goed op vlees. Hun lichaam is niet ontworpen om koolhydraten zoals granen, soja, maïs, aardappelen, tarwe en rijst te verteren. Onze recepten zijn zorgvuldig samengesteld om de volledige prooi, het vleesrijke dieet dat honden en katten nodig hebben, te weerspiegelen. 

Daarom hebben we organen als hart en longen in ons voer, want dat is wat een hond of kat eet als hij zijn prooi in het wild vangt. Het eet alles. We hebben meer dan 96% vers vlees, organen, zeevruchten en botten in al onze ZIWI Peak luchtgedroogde voeding. 

Natuurlijke bronnen

We zijn trots dat het ons is gelukt om 96% vers vlees, organen, botten en zeevruchten in al onze ZIWI® luchtgedroogde producten op te nemen. De resterende 4% van ons recept bestaat uit essentiële vitamines en mineralen, natuurlijke kelp, peterselie, cichorei-inuline en lecithine voor een compleet en uitgebalanceerd dieet.

Al onze natuurlijke ingrediënten zijn afkomstig van de groene scharrelboerderijen en de blauwe, ongerepte oceanen van Nieuw-Zeeland. Ziwi Peak kiest ervoor om alleen te putten uit ethisch verantwoorde en duurzaam beheerde lokale boerderijen die voldoen aan de strikte normen van de Nieuw-Zeelandse overheid.


Honden en katten zijn carnivoren en gedijen op vlees. Niet op goedkope vullende ingrediënten zoals granen, maïs, aardappelen, tarwe en rijst die allergieën kunnen veroorzaken. Daarom hebben we organen als hart en longen in ons voedsel, want dat is wat een hond of kat eet als ze hun prooi in het wild vangen.

Onze eerste zeven of acht ingrediënten, die meer dan 96% van het totale recept uitmaken, zijn vers vlees, organen, botten en zeevruchten. We nodigen je uit om onze ingrediëntenlijst met een ander merk te vergelijken. Je zult een echt verschil merken en we weten zeker dat jouw huisdier dat proeft!

We gebruiken natuurlijke superfoods in onze voedingen

We nemen groenlipmossel, een natuurlijke bron van glucosamine en chondroïtine, op in al onze recepten die de gezondheid van gewrichten ondersteund. Alle Ziwi Peak-producten bevatten minimaal 3% groenlipmossel, gekweekt door ecologisch duurzame visserijen.

We nemen ook groene pens op als een natuurlijke superfood om de gezondheid van de darmen en de spijsvertering te ondersteunen. Omdat groene pens uiterst smakelijk, licht verteerbaar en mild voor de spijsvertering is, is het geweldig voor kieskeurige eters of voor huisdieren met een gevoelige maag.

We selecteren zorgvuldig de vitamine- en mineraalrijke ingrediënten (zoals kelp) om een ​​compleet en uitgebalanceerd dieet te creëren voor alle rassen en levensfasen.